Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Evlerde, çalışmayerlerinde, okullarda ve çeşitli mevki kurumlarında olması gereken yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlarında insanoğluın hızlı ve basitçe biçimde yangın alanlarını terk etmesi karınin kullanılmakta olan önemli kuruluşlar arasındadır.

Yangın merdivenleri dâhilen ve dışarıdan dokumalabilmekle yanında elan çok haricen meydana getirilen yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun omurga nedeni yer yitirilmesine esas vermemesi ve elan azca maliyetle teamülin tamamlanabilmesini katkısızlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya komşu beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde bilahare ilave edildikten sonra mimarilabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakarak çeşitli şekillerde özel tasarım evet da katlanabilir halde de tasarlanabilmektedir.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Satın almış olduğunız ürünlerimizin arkasında durmaya devam ettiğimiz dâhilin her devir yöntem servis, bakım ve tamir ustalıklemleri doğrultuımızca mimarilabilmektedir. Tasarruf maksadını hafız yangın bapsı modellerimiz sizlerin uzun yıllar onlardan faydalanmanızı esenlayacaktır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın tekdüze testleri kuruluşlmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile ilişkin tetkik geliştirme çkızılışmalarımız vardır. 

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, kapının reva standartlara ve yönetmeliklere tatminkâr olup olmadığını tayin etmek bâtınin kimlik ve sertifikalar yoklama edilmelidir.

üste, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Gerçekten yangınlardan korunmak bâtınin üs olan Yangın Çıkış Kapısı yangın merdivenleri çoğu yerde zaruri olarak tutulmaktadır.

Hem yeni strüktürlacak binalarda hem de bulunan binalardaki yangın bapsı gereksinimlerinizı tekabül etmek dâhilin cesaret yangın baplarını tavsiye ederim.

5-) Sırça malzeme kullanılacaksa bu tarz şeylerin behemehâl ısıya dayanıklı olması elzemdir. Hatta yangın anında sırçaın kırılmasını kösteklemek için sözın ve darbelere dayanıklı olması da önemlidir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Düzlem şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara ehil olan bir bünyesı vardır.

İmalat aşamalarında yeğleme edilen materyal, ekipmanın dayanım süresine vasıtasız bulaşık etmektedir çünkü tasarruf maksadı çok mecburiyet koşullar şeşnda aksiyonlevini koruyabilmesidir. Sertifikalı yangın bapsı yeğleme edilmelidir zira adam kişi eminği ile aracısız alakadar olan bir yapı malzemesidir. Kermen Doors olarak yapım kesimünde ki emekletmelere sertifikalı şık yangın kapısı fiyatları sunabilmekteyiz.

Yönetmelik antrparantez yangın merdivenlerinin devir zarfında fiillevsel kalmasını ve asayiş standartlarına muvafık olmasını temin etmek derunin bakım ve teftiş gerekliliklerini bile ele alır. Ana ayrıntılar ortada, güvenli ve zengin bir boşaltma sürecini kolaylaştırmak bâtınin safi tabelalar, kifayetli tavzih ve engelsiz yollar kucakin gereklilikler arz aldatmaır.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını kamçılamak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page